Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligerswerk doen in een prachtig, historisch pand in Amsterdam centrum? Het Majoor Bosshardthuis is op zoek naar gidsen, gastheren/-vrouwen en schoonmakers.

Zoek jij vrijwilligerswerk met een vergoeding in hartje Amsterdam? Kom werken bij het Majoor Bosshardthuis! Stap in de geschiedenis van Amsterdam en van het Leger des Heils. Jij vertelt het verhaal van Majoor Bosshardt en zorgt dat gasten zich thuisvoelen. 

Word gastheer/-vrouw

Ben jij als geen ander in staat om onze gasten het gevoel te geven dat ze speciaal en van harte welkom zijn? Zit gastvrijheid in je genen? Het Majoor Bosshardthuis in Amsterdam centrum zoekt enthousiaste vrijwilligers die gasten hartelijk ontvangen.

Word schoonmaakvrijwilliger

Ontvang jij mensen ook graag in een opgeruimd huis? Ben jij sterk in schoonmaken? En draag je het werk van het Leger des Heils en majoor Bosshardt een warm hart toe? Kom 4 uur in de week schoonmaken.

Word gids

Ben jij een echte verhalenverteller? En vind jij dat de wereld eerlijker en rechtvaardiger kan en moet zijn? Het Majoor Bosshardthuis in Amsterdam centrum zoekt enthousiaste vrijwilligers die het inspirerende levensverhaal van Majoor Alida Bosshardt nieuw leven in blazen!