Contact en locatie

Het Majoor Bosshardthuis ligt in het oude centrum van Amsterdam en is gevestigd op de Oudezijds Voorburgwal nummer 14. De ingang is aan de zijkant, de Oudezijds Armsteeg 19. We zijn elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend voor rondleidingen van 10.00 tot 15.30 uur. Vergaderen en rondleidingen voor groepen zijn in overleg soms ook op andere dagen mogelijk. Het Majoor Bosshardthuis is alleen te bezoeken op afspraak of onder begeleiding van een gids.

Adres

Oudezijds Armsteeg 19
1012 GP Amsterdam
Het Majoor Bosshardthuis op Google Maps.

E-mail

Heb je een vraag? Via e-mail heb je het snelst antwoord: majoorbosshardthuis@legerdesheils.nl

Telefoon

Gedurende openingstijden kun je bellen naar het Majoor Bosshardthuis op 020-5221075

Lunch en koffie

In de ontvangstruimte is een koffiecorner aanwezig. Hier kun je genieten van een goede kop koffie of thee. Soms is er ook vers gebak.

Daarnaast kun je een lunch-to-go reserveren bij het boeken van een rondleiding. Deze lunch wordt gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die reïntegreren bij 50|50 Food Amsterdam. Daardoor is het belangrijk dat je op tijd reserveert (minimaal 10 dagen van tevoren). Wil je last minute bij ons lunchen? Je kunt altijd even bellen, we denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Koffiecorner Majoor Bosshardthuis
Koffiecorner

Bereikbaarheid

Met de auto: je kunt parkeren in de parkeergarage van de Bijenkorf, op de Dam, of in de parkeergarage bij het Centraal station. LET OP! Het centrum van Amsterdam is een milieuzone, dus oudere, vervuilende auto’s zijn hier niet toegestaan.

Met het openbaar vervoer: het Majoor Bosshardthuis ligt op vijf minuten lopen van Amsterdam Centraal Station. Plan je treinreis naar Amsterdam via ns.nl. Woon je in Amsterdam, dan kun je ook tram 4, 9, 16 of 24 nemen en uitstappen op de Dam. Dan is het nog vijf minuten lopen naar de Oudezijds Armsteeg.

Toegankelijkheid

Het Majoor Bosshardthuis is een oud pand en daardoor helaas niet geschikt voor mensen met een fysieke beperking of rolstoelgebruikers. We denken graag met je mee als je andere vragen hebt over toegankelijkheid. Je kunt mailen naar majoorbosshardthuis@legerdesheils.nl.