Presentatieruimte in het Majoor Bosshardthuis
Ontmoetingsruimte

Presentatieruimte

Op zoek naar de perfecte plek voor presentaties, ontvangsten, en interactieve meetings in centrum Amsterdam? Ontdek onze ontmoetingsruimte die uitstekend geschikt is voor groepen tot 24 personen. Beamer, projectiescherm, koffie en thee zijn uiteraard inbegrepen.

Niets verslaat de geur van verse koffie en thee bij de start van uw meeting. Onze uitstekende koffie- en theefaciliteiten zijn er om u op te frissen en te inspireren tijdens uw bijeenkomst. Bij ons draait alles om uw comfort en tevredenheid. We staan klaar om u te ontzorgen met een luxe lunch, ambachtelijk gebak van de lokale bakker en smakelijke borrelplanken. Onze ontmoetingsruimte is uitgerust met een beamer en projectiescherm. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloze presentatie-ervaring.

Ontdek de inspirerende geschiedenis van majoor Bosshardt

Bent u op zoek naar inspiratie? Onze enthousiaste gidsen geven u graag een rondleiding door het Majoor Bosshardthuis. Hier kunt u meer te weten komen over het leven en werk van majoor Bosshardt en hoe goed doen in de 21e eeuw vorm krijgt. Een waardevolle toevoeging aan uw bezoek aan onze unieke vergaderlocatie.

Een bijzondere locatie in de binnenstad van Amsterdam

Onze vergaderlocatie in het  centrum van Amsterdam is niet alleen geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar biedt ook een unieke kans om de rijke geschiedenis van de stad te verkennen. Reserveer nu!