vergaderzaal majoor Bosshardthuis
Majoor Bosshardtzaal

Vergaderzaal

Op zoek naar de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten in het Amsterdam-centrum? Het Majoor Bosshardthuis biedt de ideale setting voor uw vergaderingen, met een vergaderzaal die plaats biedt aan maximaal 12 personen. Een beamer, projectiescherm, flipover, thee en koffie zijn uiteraard inbegrepen.

Het Majoor Bosshardthuis is strategisch gelegen in het hart van Amsterdam, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale als internationale gasten. Uw zakelijke bijeenkomsten krijgen hier een extra dimensie door de inspirerende sfeer van deze historische stad én door het bijzondere verhaal van het leven en werk van Majoor Bosshardt.

Wij verzorgen graag een rondleiding voor uw groep door het Majoor Bosshardthuis. Onze enthousiaste gidsen vertellen graag over de Majoor, het gebouw en goed doen in de 21e eeuw.

Comfort en faciliteiten

Onze vergaderzaal is ontworpen met het oog op comfort en productiviteit. U vindt er een vaste opstelling met een tafel en 12 comfortabele stoelen, zodat u zich kunt concentreren op uw vergadering zonder afleiding.

We begrijpen dat goede faciliteiten essentieel zijn voor succesvolle vergaderingen. U heeft daarom de beschikking over een beamer, projectiescherm en flipover. U kunt er zo op vertrouwen dat uw presentaties soepel verlopen

Ontspanning en verzorging

De ontvangstruimte bij de meetingruimte is voorzien van koffie- en theefaciliteiten, met kwalitatief goede koffie om u op te frissen. En als u wilt ontspannen of uw team wilt trakteren, kunnen we u verwennen met heerlijke lunchopties, borrelplanken of vers gebak van de lokale bakker.

Bij het Majoor Bosshardthuis begrijpen we dat succesvolle vergaderingen meer zijn dan alleen zakelijke gesprekken. Het gaat om de totale ervaring, en dat is precies wat we bieden.

Boek uw vergadering

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog uw vergaderzaal met eventueel eenrondleiding in het Majoor Bosshardthuis. We staan klaar om u te verwelkomen.